Λάρισα: Ρουμάνοι λήστεψαν ηλικιωμένη στο ασανσέρ

Στιγμές τρόμου και αφόρητου πόνου έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί στη Λάρισα, όταν δέχθηκε επίθεση την στιγμή που έμπαινε στο ασανσέρ από δυο Ρουμάνους κακοποιούς που τη χτύπησαν…

και τη λήστεψαν.

Οι δράστες είχαν, προφανώς, παρακολουθήσει την 75χρονη γυναίκα από την τράπεζα όπου είχε κάνει ανάληψη ύψους 1.000 ευρώ και όταν μπήκε στο κτίριο έτρεξαν ξωπίσω της. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ανελκυστήρα, της επιτέθηκαν και άρχισαν να την γρονθοκοπούν! Άρπαξαν τα χρήματα που είχε στην τσάντα της και τράπηκαν σε φυγή.

Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία και, από τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν, ο ένας από τους δράστες εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 25χρονο Ρουμάνο ο οποίος είχε στις τσέπες του μέρος του κλεμμένου ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην 75χρονη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για ληστεία και απλή σωματική βλάβη. Οι έρευνες της Ασφάλειας για να συλληφθεί ο ομοεθνής συνεργός του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :