Σοκαριστικό – Έδωσαν στο μωρό τους κρυσταλλική μεθαδόνη

Σοκ προκαλεί μία είδηση από τη Σλοβακία, όπου δύο ανεγκέφαλοι γονείς συνελήφθησαν διότι έδωσαν στο μωρό τους κρυσταλλική μεθαδόνη, ένα ισχυρό συνθετικό… ναρκωτικό, με αποτέλεσμα το 4 μηνών αγοράκι να υποστεί βαριά εγκεφαλική βλάβη.

Πρόκειται για την 26χρονη Silvia Strnadova και τον 30χρονο σύζυγό της Miroslav, οι οποίοι είπαν στις αστυνομικές αρχές της πόλης Prievidza, στη Σλοβακία, που τους συνέλαβαν, ότι χορήγησαν το ναρκωτικό στο άτυχο βρέφος για να σταματήσει να κλαίει!

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε το αγοράκι δήλωσε ότι οι δύο γονείς εμφανίστηκαν με το μωρό στην αίθουσα αναμονής και απαίτησαν να δουν γρήγορα ένα γιατρό. Σύμφωνα με την γιατρό Anna Moracikova, που εξέτασε το βρέφος, το αγοράκι είναι κλινικά νεκρό, αφού έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη, λόγω ισχυρής δόσης ναρκωτικών.

Οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι από την είδηση και ανέφεραν ότι ο πατέρας του άτυχου παιδιού είναι γνωστός στην περιοχή με το παρατσούκλι «Crocodile» και έχει τη φήμη ότι παρασκευάζει τη «καλύτερη κρυσταλλική μεθαδόνη» στην περιοχή του.

Ο άντρας βρίσκεται ήδη υπό κράτηση με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και της πρόκλησης σοβαρής βλάβης σε ανήλικο, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η μητέρα συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, ενώ διερευνάται αν προσπάθησε να σταματήσει τον σύζυγό της από την αποτρόπαια πράξη του ή όχι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι αν το παιδί καταλήξει, τότε οι κατηγορίες σε βάρος του θα διαφοροποιηθούν.

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :