Λάρισα: Πάνοπλοι Αλβανοί άρπαξαν αλυσίδα από ηλικιωμένη

Οπλισμένοι σαν «αστακοί» ήταν οι δυο Αλβανοί νταήδες που άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό από το λαιμό μιας 80χρονης γυναίκας ενώ περπατούσε στη Λάρισα! Ο ένας, μάλιστα, αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς που πήγαν…

να του βάλουν χειροπέδες.

Η ηλικιωμένη ζήτησε βοήθεια από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εκείνοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες. Το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι δύο δράστες εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και ακινητοποιήθηκε. Ο 26χρονος Αλβανός οδηγός δεν προέβαλε αντίσταση, αλλά ο 29χρονος συνοδηγός πάλεψε με τους αστυνομικούς ώσπου να κάμψουν την αντίστασή του.

Στο αυτοκίνητο, που κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης ληστείας, βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 26 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών, ένα ξύλινο κλομπ μήκους 44 εκατοστών, μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα κατσαβίδι! Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για ληστεία, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οπλισμένοι με ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα συμπιεσμένου αερίου και ένα ξύλινο ρόπαλο, ήταν δυο Βούλγαροι ηλικίας 24 και 28 χρόνων που προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικός έδαφος από τον Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών! Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών Προμαχώνα Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν κατασχέθηκε.

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :