Πώς διαλέγουμε τα φασολάκια;

Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν... έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό. Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα. Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά. Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει να σπάνε και όχι να κόβονται· αυτό είναι σημάδι πως η επιδερμίδα τους έχει ικανοποιητική υγρασία και δεν έχουν ξεραθεί τα σπέρματα. Πηγή

Via


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :