Πως να ανοίξετε εύκολα ένα πεισματάρικο βάζο μαρμελάδας!

Είναι απογοητευτικό όταν το καπάκι της μαρμελάδας δεν ανοίγει με τίποτα. Το μυστικό εργαλείο; Ένα κουτάλι.

1. Κρατήστε το κουτάλι στο ένα χέρι και το βάζο σταθερά στο άλλο.

2. Βάλτε το κουτάλι στη ρωγμή μεταξύ του καλύμματος και του γυαλιού. Σπρώξτε προς τα πάνω και πίσω.

3. Πιέστε προς τα επάνω με το κουτάλι για να χαλαρώσει το καπάκι. Εάν η σφραγίδα δεν σπάσει, περιστρέψτε το βάζο και επαναλάβετε, πιέζοντας επάνω και πίσω με το κουτάλι μέχρι να ακούσετε ένα κλικ.

4. Αφήστε το κουτάλι και στρίψτε το καπάκι. Θα ανοίξει ομαλά και εύκολα.

Πηγή

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :