Λάρισα: Οι Ρουμάνοι είχαν «αδυναμία» στα tablet!

Με οργανωμένο σχέδιο δρούσε μια σπείρα Ρουμάνων με ιδιαίτερες προτιμήσεις στις high tech συσκευές, οι οποίοι είχαν ρημάξει το ίδιο κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας το οποίο είχαν «χτυπήσει» δυο φορές μέσα σε πέντε…

ημέρες με αρκετά πλούσια λεία.

Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι οι δύο γυναίκες τους απασχολούσαν για να βρει ευκαιρία ο άνδρας που ήταν μαζί τους να «βουτήξει» από τις προθήκες του καταστήματος ένα tablet. Έτσι, ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω και επέστρεψαν την κλεμμένη συσκευή στον υπεύθυνο του μαγαζιού. Αμέσως μετά, συνέλαβαν άλλους δυο άνδρες ομοεθνείς των δραστών που τους περίμεναν απ» έξω, σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Στα σπίτια όπου διέμεναν οι πέντε Ρουμάνοι ηλικίας από 32 ως 46 χρόνων βρέθηκαν άλλα δύο tablet και ένα κινητό που ερευνάται από πού τα έκλεψαν, ενώ οι ίδιοι ομολόγησαν ότι από το ίδιο κατάστημα είχαν κλέψει άλλες τρεις παρόμοιες συσκευές tablet το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης! Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :