Η Ελληνική GLONATECH στη Nanotech 2015

Στη Nanotech 2015, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Νανοτεχνολογίας παγκοσμίως, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28- 30 Ιανουαρίου 2015 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, συμμετείχε με επιτυχία η GLONATECH, μέλος του Ομίλου ΟΝΕΧ.

Η GLONATECH ήταν η…

μοναδική εταιρεία που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη διεθνή έκθεση, επιδεικνύοντας σειρά προϊόντων από προηγμένα νανοϋλικά, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε τομείς της σύγχρονης βιομηχανίας, όπως στον καθαρισμό και τη διαχείριση υδάτων, στις μεθόδους διύλισης και διαχωρισμού, στην ηλεκτρονική και στις επικαλύψεις επιφανειών.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η εταιρεία συγκέντρωσε έντονο ιαπωνικό ενδιαφέρον για τις προϊοντικές της προτάσεις και εφαρμογές, θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες με κορυφαίες ιαπωνικές εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας, ανοίγοντας έτσι νέους ορίζοντες για την ελληνική πρωτοπόρο βιομηχανία προς τις χώρες της Άπω Ανατολής.

Στη Nanotech 2015 συμμετείχαν πάνω από 47.000 αντιπρόσωποι δημόσιων οργανισμών, εταιρειών και εργαστηρίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και επισκέπτες από όλο τον κόσμο και περίπου 500 εκθέτες εκπροσωπώντας περισσότερες από 25 χώρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι καινοτόμες μέθοδοι παρασκευής της GLONATECH, την κατέταξαν στους φιναλίστ διαγωνισμού εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας που διοργάνωσαν ο ΣΕΒ και η Eurobank.

Via



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :