Αλβανοί έκλεβαν συστηματικά σούπερ μάρκετ της Ημαθίας

Απορίας άξιο είναι πώς κατάφεραν τρεις Αλβανοί να βγάλουν κρυφά από ένα

σούπερ μάρκετ της Νάουσας διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, παρά μόνο από τις… κάμερες ασφαλείας

όταν είχαν…

ήδη φύγει!

Ωστόσο, οι «επαγγελματίες» κλέφτες ηλικίας 29, 30 και 44 χρόνων δεν απέφυγαν τις χειροπέδες, αφού οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας ακολούθησαν τα ίχνη τους ως τη Βέροια όπου τους συνέλαβαν και βρήκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Καθώς, μάλιστα, αποδείχθηκε ότι στις 2 Σεπτεμβρίου και στις 14 Οκτωβρίου είχαν «βουτήξει» με την μέθοδο της απασχόλησης δύο κινητά από ένα κατάστημα στη Νάουσα, τώρα ερευνάται πόσες ακόμη κλοπές έχουν διαπράξει οι τρεις αλλοδαποί που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Αλλά και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 47χρονο Έλληνα που είχε κλέψει προϊόντα από ένα σούπερ μάρκετ. Όταν έγινε έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και δεκάδες άλλα αντικείμενα τα περισσότερα από τα οποία είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα από το ίδιο κατάστημα! Μαζί είχε μια σιδερογροθιά και ένα κλομπ που του στοίχισαν την πρόσθετη κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :