Κλοπές σε αντλιοστάσια και εκκλησίες

Το έσκασαν, αλλά δεν κατάφεραν να διαφύγουν οι δυο Αλβανοί «κυνηγοί» χαλκού που έγιναν αντιληπτοί όταν εισέβαλαν σε ένα αντλιοστάσιο σε χωριό των Σερρών και άρχισαν να σκάβουν δίπλα από έναν υπόγειο σωλήνα για να ξηλώσουν…

τα καλώδια.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν ότι τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες ηλικίας 27 και 22 χρόνων και να τους ακινητοποιήσουν. Σε έρευνα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 27χρονου εκκρεμεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Με συνοπτικές διαδικασίες συνελήφθη στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 39χρονος, ο οποίος τρύπωσε σε μια εκκλησία και άρπαξε το τσαντάκι ενός 33χρονου την ώρα που προσευχόταν! Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το τσαντάκι με ολόκληρο το χρηματικό ποσό και τα προσωπικά αντικείμενα που περιείχε και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Τους ιστούς φωτισμού στην πόλη της Κοζάνης είχε ρημάξει ένας 31χρονος «κυνηγός» χαλκού που έκοψε με μια τανάλια κομμάτια καλωδίων ηλεκτροδότησης βάρους περίπου δυο κιλών. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που του έκαναν έλεγχο, τα βρήκαν και τα απέδωσαν στην τεχνική εταιρεία στην οποία ανήκαν και οδήγησαν τον δράστη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :