Η τρομακτική ιστορία πασίγνωστης ηθοποιού πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας...

Είναι μια πολυαγαπημένη ηθοποιός σε πολλά μέρη του πλανήτη... συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, αλλά όχι μόνο: είναι τραγουδίστρια, παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, συγγραφέας και επιχειρηματίας, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ θεωρείται η πιο εμπορική τραγουδίστρια της χώρας της σε διεθνές επίπεδο.

Πάνω από 2 δισεκατομμύρια τηλεθεατές έχουν παρακολουθήσει τα σήριαλ στα οποία ήταν πρωταγωνίστρια.

Τα τραγούδια της ακούγονται στη χώρα της διαρκώς και ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις των chart. Το 2013 έλαβε το δικό της αστέρι της στην Λεωφόρο της Δόξας του HOLLYWOOD, ως τιμητική αναγνώριση, ενώ έχει και μεγάλη φιλανθρωπική δράση. Η ζωή όμως δεν της έδειξε μόνο την όμορφη πλευρά της, αλλά και την τραγική.

Η Thalía παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη το 2000 τον μουσικό παραγωγό Tommy Mottola, πρώην σύντροφο της Mariah Carey, και μαζί του έκανε δυο παιδιά.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο της, οι αδερφές της απήχθησαν. Η Laura Zapata και η Ernestina Sodi ήταν στα χέρια κακοποιών για πολλές μέρες. Η Laura απελευθερώθηκε μετά από 18 μέρες, ενώ η Ernestina μετά από 36 μέρες!

Η Laura Zapata έπειτα θέλησε να ανεβάσει την απαγωγή της σε θεατρικό έργο, κάτι στο οποίο ήταν αντίθετη η Thalía και αυτό υπήρξε αφορμή για μια πολυετή διαμάχη.

Η ίδια της η αδερφή πολλές φορές μίλησε για εκείνη δημοσίως με τα χειρότερα λόγια, ενώ οι καβγάδες στην οικογένεια ήταν πολλοί και συχνοί για καιρό, με συνέπεια να είναι πρωταγωνίστριες σε κουτσομπολίστικα έντυπα. Το 2008 η Thalía μολύνθηκε από το βακτήριο Borrelia, το οποίο προκαλεί μία σπάνια ασθένεια, γνωστή ως Νόσος του Lyme.

Μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω της επαφής με το μικρόβιο Ixodes. Η ασθένειά της την έφερε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, με την ίδια να λαμβάνει για χρόνια φαρμακευτική αγωγή με πολλά χάπια, για να αναρρώσει σιγά-σιγά το 2011. Τα μαλλιά της έπεσαν, αδυνάτισε τρομερά, πονούσε το σώμα της, είχε προβλήματα απώλειας μνήμης και δυσκολία στην όραση.

Με πολλή προσπάθεια κατάφερε να γυρίσει στην παλιά της εικόνα και να σταθεροποιήσει την υγεία της. Σήμερα όλα αυτά είναι παρελθόν και η ίδια ετοιμάζει τον νέο της δίσκο… για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :