Νέα πρόσωπα στα προεδρεία των δήμων στο νομό Ηρακλείου

Νέα πρόσωπα συνθέτουν τα προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων των δήμων της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου μετά τις ψηφοφορίες της Κυριακής.

Στο Δήμο Μαλεβιζίου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Κώστας…

Τριγώνης, αντιπρόεδρος ο Μανώλης Γενναράκης και γραμματέας ο Μανώλης Αντωνογιαννάκης.

Στο Δήμο Χερσονήσου πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο εξελέγη ο Γιάννης Χρηστάκης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Χειρακάκης, και γραμματέας ο Γιώργος Παπουτσάκης.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων εξελέγη ο Γιώργος Επιτροπάκης, αντιπρόεδρος ο Πέτρος Μιχελάκης και γραμματέας ο Μανώλης Σαμαριτάκης.

Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Μανώλης Φραγκάκης, αντιπρόεδρος η Όλγα Δραμουντάνη και γραμματέας η Μαρία Φραγκουλάκη

Στο Δήμο Φαιστού εξελέγη νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Νικολακάκης, αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Νικολιδάκης και γραμματέας ο Γιώργος Μερωνιανάκης.

Στο Δήμο Βιάννου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Μανώλης Ζερβουδάκης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κουτεντάκης και γραμματέας ο Γιώργος Αναγνωστάκης.

Στο Δήμο Γόρτυνας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Γιάννης Κρητικόπουλος, αντιπρόεδρος η Μαρία Σφακιανάκη και γραμματέας ο Κωνσταντίνος Πηρουνάκης.

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :