Άδειασε τη ντουλάπα και έκλεψε ακόμη και το… κρασί!

Με τόσο φορτίο, όμως, ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητος από τους αστυνομικούς του τμήματος Κασσανδρείας. Ο δράστης δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τι θα έκανε όλα αυτά τα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.040 ευρώ που είχε…

στα χέρια του κι έτσι σύντομα αποκαλύφθηκε ότι τα είχε κλέψει από το σπίτι ενός 46χρονου στην Άφυτο. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Το διαμέρισμα ενός 24χρονου στην Αριδαία διέρρηξε ένας 36χρονος και άρπαξε 170 ευρώ, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου και τον συνέλαβαν. Πάνω του βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν ήθελε… καφέ ο 30χρονος τσιγγάνος που είχε σταθεί στη μπάρα μιας καφετέριας στη Μεσσήνη της Μεσσηνίας. Στόχος του ήταν να απλώσει «χέρι» στην ταμειακή μηχανή μόλις θα απομακρυνόταν ο υπάλληλος του καταστήματος, αλλά εκείνος είχε αντιληφθεί την πρόθεσή του και τον παρατηρούσε διακριτικά. Έτσι, μόλις προσπάθησε να κλέψει χρήματα τον έδιωξε και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον συνέλαβαν σε μικρή απόσταση.

Via


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :