Άμφισσα: Οι πυροβολισμοί κατά του γείτονα αποκάλυψαν χασισοφυτεία

Αντί να μην δίνει στόχο στις αρχές, έκανε το ακριβώς αντίθετο ένας 54χρονος που διατηρούσε μεγάλη χασισοφυτεία στην αυλή του σπιτιού του σε ορεινή κοινότητα της Άμφισσας! Πάνω στον τσακωμό του με έναν συγχωριανό του, άρχισε…

να τον βρίζει, να τον απειλεί και τελικά… πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο!

Ο 56χρονος γείτονάς του δεν τραυματίστηκε, αλλά… λαχτάρησε για τα καλά και δεν άφησε την ευκαιρία να τον καταγγείλει! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο σπίτι του 54χρονου, αλλά πριν του βάλουν χειροπέδες για τους άσκοπους πυροβολισμούς, ανακάλυψαν τη μεγάλη φυτεία με τα 231 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,20 ως 0,80 εκατοστών!

Στο σπίτι του «νταή» χασισοκαλλιεργητή κατασχέθηκαν ακόμη το κυνηγετικό όπλο με το οποίο άνοιξε πυρ κατά του 56χρονου, ένα αεροβόλο όπλο, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 210 ευρώ. Ο «πιστολέρο» παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας με κατηγορίες για απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Στο μπαλκόνι του σπιτιού του και σε ένα παρακείμενο αγροτεμάχιο καλλιεργούσε συνολικά έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών ως 1,45 μέτρου, ένας 26χρονος που συνελήφθη σε περιοχή της δημοτικής ενότητας Ρόδου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Μαζί με τα χασισόδεντρα κατασχέθηκαν 5,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά και ο καλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Via


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :