Το πιο τραγικό πρόσωπο της φτώχειας – Συγκλονιστικές εικόνες που αποτυπώνουν τις πιο τραγικές συνθήκες φτώχειας σε όλον τον πλανήτη

Πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασέρνει και δεν μας αφήνει να δούμε τα απίστευτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άνθρωποι που ζουν πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας, παλεύοντας καθημερινά για την επιβίωσή τους.

Ένας καθηγητής και μια φωτορεπόρτερ συγκέντρωσαν συγκλονιστικές εικόνες που αποτυπώνουν τις πιο τραγικές συνθήκες φτώχειας σε όλον τον πλανήτη.

Ένας καθηγητής, ιδρυτής διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση της πείνας και της φτώχειας, και μια βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτορεπόρτερ ένωσαν τις δυνάμεις τους. Το αποτέλεσμα είναι μια σοκαριστική συλλογή φωτογραφιών που αποτυπώνει τη φτώχεια σε όλο τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Living on a Dollar a Day», για χάρη του οποίου η φωτορεπόρτερ ταξίδεψε στη Γκάνα, τη Λιβερία και άλλες χώρες που μαστίζονται από τη φτώχεια για να ακούσει και με τη σειρά της να αφηγηθεί τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες απόλυτης ανέχειας. Ο λόγος για περίπου 1,2 δισ. ανθρώπους!

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό: Πηγή

Via

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :