Αυτά που δεν λες ποτέ στην κοπέλα σου

Σημαντική η επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά υπάρχουν και όρια παιδιά...

Το θέμα είναι να μιλάτε και την άλλη μέρα.

Δεν είμαστε όλοι για όλα. Δεν αντέχουμε όλοι τις ίδιες αλήθειες ούτε είμαστε το ίδιο δεκτικοί στις
αλήθειες. Δεν μπορείς λοιπόν να κατηγορήσεις την κοπέλα σου ότι δεν μπορεί να δει κατάφατσα την αλήθεια κάθε φορά που μιλάς για τον τρόπο που την έχει πλήξει η κυτταρίτιδα. Δεν είναι σωστό.

Εκτός απ' τη σκληρή αλήθεια, εκτιμούνται κι άλλα πράγματα σ' αυτή τη ζωή. Τα λένε τακτ, διακριτικότητα, προστασία αυτού που αγαπάς, ευγένεια, ανθρωπιά. Αν δεν σε συγκινεί τίποτα από τα παραπάνω, ΟΚ, δεν ξέρω τι άνθρωπος είσαι, αλλά δες το και ωφελιμιστικά.

Ο βασικός υποψήφιος να πνιγεί απ' το τσουνάμι της οργής της κάθε φορά που τη ρωτάς τι σκέφτεται να κάνει με αυτά τα κιλά στην περιφέρεια είσαι εσύ. Σ' αρέσει αυτή η κατάσταση;

Πάρε λοιπόν ένα πακετάκι τσίχλες να 'χεις πάνω σου για να απασχολείς το στόμα κάθε φορά που ετοιμάζεται να πει κάτι απ' αυτά:

Οι παρακάτω φράσεις συνοδεύονται από τα κλασικά 'μωρό μου', 'αγάπη μου', πίκλες, κρεμμυδάκι και ντομάτα από τον κήπο μας. Βάλτε ό,τι προτιμάτε σε όποια φράση νομίζετε)

Έχεις πάρει λίγο, έ; Να, εδώ στη μέση

Θα πάρεις κι εσύ σύντομα λίγο. Πόδι.

Τη βλέπεις αυτήν εκεί; Είναι η πρώην μου

Μια κουβέντα για τις βρετανικές αποικίες στη δυτική Αφρική θα την ενδιέφερε περισσότερο. Κανείς δεν ξέρει (ούτε εσύ) τι σε ωθεί να μοιραστείς με τέτοια λαρτζιά με τέτοια πληροφορία. Δηλαδή τι πιστεύεις; Ότι θα δει την πρώην σου και θα μιλήσουν για τις νέες αφίξεις στα Zara;

Θες την αλήθεια; Δεν αντιπαθώ την κολλητή σου. ΤΗ ΜΙΣΩ!

Θες την αλήθεια; Δεν αντιπαθεί τον κολλητό σου. Τον μισεί. Θέλετε να αρχίσουμε να εκτοξεύουμε τέτοιες αλήθειες εδώ πέρα;

Ε καλά, δεν είναι ότι σκοτώνεσαι και στη δουλειά. Τι να πω κι εγώ δηλαδή;

Είπε και πήγε να δώσει το παρών στον ΟΑΕΔ της γειτονιάς του για να μπουν οι επόμενες τρεις δόσεις κανονικά. Επίσης, ακόμη και στα λατομεία να δουλεύεις, α) δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από σένα, β) πώς την παλεύεις εκεί στα λατομεία;

Ναι, προφανώς προτιμώ να δω Μουντιάλ απ' το να βγούμε

Τι να πω γι' αυτό; Να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω, ψέματα θα 'ναι. Τη μοίρα σου την ξέρεις μετά από αυτές τις δηλώσεις. Για ένα μήνα αδιάκοπης μπάλας ρισκάρεις άλλους 11 μήνες συζήτησης 'γι' αυτό που είχες πει όταν ξεκινούσε το Μουντιάλ μπλα μπλα μπλα';

Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Έλα, έχει καταναλώσει αρκετή ποπ κουλτούρα για να ξέρει με σιγουριά ότι είναι ακριβώς αυτό που νομίζει.

Ναι, προφανώς προτιμώ να πάω διακοπές με τους κολλητούς μου

Κανένα πρόβλημα με αυτό. Θα πάει κι εκείνη διακοπές με τις κολλητές της. Πλάκα θα έχει όταν δεν σηκώνει το τηλέφωνο για τέσσερις μέρες 'επειδή κάποιος της έκλεψε τον φορτιστή'.

Εντάξει, έχω κάνει και καλύτερο σεξ

Το μόνο χειρότερο από αυτό είναι να το κάνεις και λίγο πιο συγκεκριμένο. Να της πεις ας πούμε ότι έκανες καλύτερο σεξ μόνο με τη μία πρώην σου που μισεί.

Οι ώρες που βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με τους γονείς σου μου προκαλούν σωματικό πόνο

Τη σκότωσες. Αλλά όχι με αποκεφαλισμό Νεντ Σταρκ. Τη σκότωσες με δηλητήριο. Οι επιδράσεις αυτού που μόλις ξεστόμισες θα φανούν με την πάροδο του χρόνου, όταν θα ξυπνάει κάθιδρη στον ύπνο της και θα παραμιλάει για τα σουφλέ που έφτιαχνε η μαμά της για να σ' ευχαριστήσει. Αχάριστε παρτάκια.

Πώς με αντέχεις;

Είναι λίγο κουτό να προδίδεις τις ανασφάλειές σου με τέτοια παιδική αφέλεια. Στην τέταρτη ή πέμπτη φορά, θα αρχίσει να μην σε αντέχει. Στη δέκατη, αντί για 'Πώς με αντέχεις;' θα ρωτάς 'Πού είσαι; Δε σε βλέπω'.

Ίδια η μάνα σου είσαι

Να σου υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι δεν είσαι 65 ετών, συνταξιούχος που μιλάει στην επί 40ετία σύζυγό του. Τέτοιες ατάκες μας κρατάνε πίσω.

Πολλή βαρεμάρα στο γραφείο. Όλο το πρωί μιλούσα με κάτι γνωστές μου στο Facebook

Συμβουλή από παθόντα: Άλλαξε αμέσως τους κωδικούς σου στο Facebook και κάνε log out απ' όλες τις συσκευές. Με αυτή τη σειρά ή με την ανάποδη. Το ίδιο είναι.

Δεν ξέρεις από σειρές/ταινίες/μουσική

Την επόμενη φορά μπορείς να δοκιμάσεις το "Η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι, να μεγαλώνει τα παιδιά".

Μη μιλάς εσύ που φασωνόσουν από δω κι από κει πριν με γνωρίσεις

Σιγά ρε τεράστιε που άλλαξε το ρου της ιστορίας με την εμφάνισή σου. Σιγά ρε Μεγαλέξανδρε.

Ε, η γυναίκα μετά τα 30 αρχίζει και σπάει

Ποτήρια. Προς το μέρος σου.

Θέλεις να κατέβεις και να το παρκάρω εγώ;

Θέλει να κατέβεις, να πάρεις το μετρό και να μην της ξαναμιλήσεις. Αλλά θα το καταπιεί προς το παρόν, γιατί χωράει τσίμα τσίμα εδώ πέρα, οπότε βοήθα λίγο.

Χαλάρωσε!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΛΑΡΗ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙ". Τσίριξε στην νότια Εύβοια, την άκουσαν λίγο έξω απ' την Κομοτηνή.

Εύκολα θα έκανα κάτι με την κολλητή σου. Αν δε σε ήξερα. Μαλακία είπα, έ;

Θα πέσεις μόνος σου στη θάλασσα ή θέλεις να σε σπρώξει κάποιος από δω;

Είσαι η γυναίκα της ζωής μου / Αποκλείεται να ξαναθελήσω κάποια τόσο (λίγο αφού σε χώρισε)

Όχι, όχι, όχι. Αυτή η ατάκα κάνει κάθε τρίτο άνδρα που απλά παρακολουθεί ή μαθαίνει γι' αυτήν την ατάκα να κουνάει πέρα δώθε το κεφάλι μέχρι να πέσει λιπόθυμος. Αυτές οι εξομολογήσεις στο συγκεκριμένο timing είναι ο πιο τσάμπα κόπος που έγινε ποτέ.

oneman.gr

Via

 poniridis



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :