10 πράγματα που έμαθα μετά από 10 χρόνια γάμου!

αληθινές διαπιστώσεις

1. Μη θεωρείς τη σιωπή σου τιμωρία για τον άντρα σου μετά από καβγά…

Γιατί απλώς αυτός δεν θα το προσέξει! Και αν το προσέξει, δεν θα τον πειράξει μια που έτσι κι αλλιώς απολαμβάνει τη σιωπή. Συνεπώς δεν τον τιμωρείς τον διευκολύνεις!

2. Μην κρατάς ποτέ λογαριασμό στο ποιος κάνει τις περισσότερες δουλειές

Γιατί απλώς θα βγεις χαμένη. Εννοείται πως όοοοολες

οι γυναίκες κάνουν πάντα τις περισσότερες δουλειές. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι εξαιρέσεις ΔΕΝ επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

3. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να γελάτε μεταξύ σας

Υπάρχει κάτι μοναδικό ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα που γελούν μεταξύ τους.

Αν έχουν και παιδιά είναι ακόμη πιο υπέροχο. Αυτή η υπέροχη συνενοχή είναι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, όταν γίνονται δύσκολα!

4. Ο μπαμπάς πάντα τρώει το μεγαλύτερο κομμάτι κοτόπουλο!

Και ενώ όλοι στο τραπέζι παραπονιούνται αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει ποτέ. Πάντα ο μπαμπάς παίρνει τη μερίδα του Λέοντος.

5. Όταν θα κάνεις παιδιά η μαμά σου θα λέει σε όλους πως τα παιδιά είναι ίδια εσύ! Και η πεθερά σου πως είναι ίδια ο γιος της!

Και αυτό θα ξεκινήσει από τη στιγμή που θα γεννηθούν τα παιδιά μέχρι και να τελειώσουν το Πανεπιστήμιο! 6. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να βαριέσαι

Ε, ναι ο γάμος δε θα μπορούσε να είναι ένας συνεχής αγώνας ταχύτητας. Αλλιώς κάποιος πάντα θα έβγαινε χαμένος. Ούτε όμως ένα μόνιμα άσβεστο πάθος. Αλλιώς πάντα κάποιος θα καιγόταν. Ο γάμος είναι μια σχέση, και όπως κάθε σχέση έχει τις όμορφες τις άσχημες, τις ενδιαφέρουσες και τις ανιαρές της στιγμές.

7. Μην προσπαθήσεις ποτέ να βοηθήσεις τον άντρα σου όταν ψήνει μπριζολάκια στο μπάρμπεκιου

Είναι σα να του ρίχνεις τα ζάρια όταν παίζει τάβλι. Απλώς εκνευριστικό! Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει μπροστά σε μια ψηστιέρα είναι ένας άλλος άντρας

8. Μην περιμένεις απόλυτη κατανόηση

Η επικοινωνία…, ή να θυμάται τι του είπες πριν μια ώρα ή χθες! Αν τον ρωτάς συχνά αν είσαι όμορφη και απαντάει πάντα ναι….αυτό αρκεί!

9. Η αγάπη δεν χρειάζεται μεγάλες κινήσεις και εντυπωσιακά πράγματα

Η αγάπη βρίσκεται στα μικρούλια καθημερινά πράγματα. Όταν θυμάται να σου πάρει κάτι που ζήτησες, όταν σου φέρνει κάτι που δε ζήτησες, όταν σε φιλάει αναπάντεχα, όταν σε φιλάει στην πόρτα...όλα αυτά τα μικρά μαζί, είναι μια μεγάλη αγάπη!

10. Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση συνεπάγεται δουλειά και θυσίες

Θα μου πείτε ο γάμος είναι επιχείρηση ή δουλειά; Κατά μια έννοια είναι! Αν αγαπάς όμως τη δουλειά σου είσαι πολύ τυχερή!

imommy

Via


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :