Γιατί προτιμάμε σουβλάκια μεταλλικά;

Γιατί σε αντίθεση με τα ξύλινα δεν... καίγονται και επαναχρησιμοποιούνται. Γιατί πυρακτώνουν και ψήνουν καλύτερα το εσωτερικό των κομματιών του κρέατος που έχουμε περάσει σε αυτά. Από τα μεταλλικά σουβλάκια, προτιμάμε αυτά που είναι κάπως πλακέ γιατί σε αυτά τα κομμάτια του κρέατος στερεώνονται καλύτερα και δεν «γυρνάνε» κάθε φορά που γυρνάμε τα σουβλάκια.

Via


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :