Η 17χρονη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν το έριξε στις πλαστικές...

Ο λόγος για την Κάιλι Τζένερ, τη μικρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν και της Κένταλ Τζένερ... Αν και δεν έχει απασχολήσει τα μέσα με τα επαγγελματικά της (και λογικό, αφού είναι μόλις 17 χρονών), το όνομά της συζητιέται ιδιαιτέρως λόγω των διασήμων αδερφών της.

Η μικρή Κάιλι θέλει απεγνωσμένα να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση και έχει ξεκινήσει τα μπότοξ και τις πλαστικές επεμβάσεις για να θυμίζει όσο το δυνατόν περισσότερο την Κιμ.

Αν και τη μικρή Τζένερ δεν την προίκισε η φύση όπως τις υπόλοιπες αδερφές, εκείνη έχει βάλει στόχο να ομορφύνει και να ακολουθήσει το δικό τους δρόμο. Πολλά χειρουργεία, συνεχή μπότοξ και επαγγελματικό μακιγιάζ έχουν αλλάξει κατά πολύ την εμφάνιση της Κάιλι και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ασχημόπαπο έχει αρχίσει να φέρνει λίγο στην Κιμ. Η Κιμ από τη μεριά της ποτέ δεν έκρυψε τις πλαστικές που έχει κάνει –δεν θα υπήρχε και λόγος άλλωστε- και δηλώνει υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων.

Το κάτα πόσο το οικογενειακό περιβάλλον της Κάιλι Τζένερ είναι σύμφωνο με τις διαδικασίες στις οποίες αυτή υποβάλλει το σώμα της, δεν το γνωρίζουμε όμως ένα είναι σίγουρο: Το κορίτσι αυτό μάλλον χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη γιατί μοιάζει θαμπωμένο από τα φώτα και τη λάμψη των Κιμ και Τζένταλ και κάπου χάνει την ουσία.

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :