Δεν είναι κάθε στιγμή κατάλληλη για… selfie, βρε μανούλα μου!!!

Χωρίς αμφιβολία, είναι το πιο εγωκεντρικό σπορ των ημερών μας. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει και πολύ κόπο: απλά στέκεσαι εκεί που είσαι και τραβάς μια selfie.

Βέβαια, δεν είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή. Να το καταλάβουμε αν στέκεστε ολομόναχοι μπροστά σε κάτι αξιοπερίεργο και δεν έχετε κανέναν να σας τραβήξει την πολυπόθητη φωτογραφία. Τότε, ναι, είναι δικαιολογημένο.

Αλλά σε μια κηδεία; Ή σε μια πτήση που έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου; Δείτε τους παρακάτω απαράδεκτους τύπους και αναρωτηθείτε: μήπως θα έπρεπε κάποιος να βγάλει selfie την ώρα που τους χαστουκίζει;

1. ”…Σε περίπτωση αποσυμπίεσης του αεροσκάφους, μάσκες και …φωτογραφίες σαν αυτήν θα πέσουν πάνω από το κάθισμά σας…” 2. ”…Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας…”, μάλλον αυτός εδώ δεν φαίνεται να το ‘χει και τόση ανάγκη! 3. Η selfie-ειρηνοποιός, δεν πάει να σφάζονται όλοι γύρω του; 4. Αιωνία η μνήμη τώρα και με ντοκουμέντα. 5. Αν καταλάβαμε καλά, άλλη μια selfie από κηδεία. Οι κοπέλες πραγματικά υποφέρουν. 6. Το θύμα της βλακείας τους είναι αναίσθητο στο δρόμο. 7. Να καίγεται το σπίτι σου και να έρθει ένας τέτοιος πυροσβέστης… 8. Πάλι από κηδεία. Φαίνεται να τους εμπνέουν, τί να πει κανείς; 9. Αχ! Τί γλυκό, έγκυος στην εφηβεία! 10. Και μια selfie πριν …την ληστεία. Έτσι, για να υπάρχουν και αποδείξεις της βλακείας! 11. Ξέρουν, άραγε, ποιά ήταν η Άννα Φρανκ; 12. Ας ελπίσουμε ότι η συγκεκριμένη είναι κάποια από τους κομπάρσους του Grey’s Anatomy κι όχι αληθινή γιατρός, αλλιώς ο ασθενής που φαίνεται στο βάθος…δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα! 13. ”Είμαστε στη φυλακή και περνάμε τέλεια!!!” 14. Φίλε, αύριο θα είσαι πρώτη είδηση, στοίχημα; 15. ”Σας λέω κλαίω. Υποφέρω. Να, αν δεν με πιστεύετε!” 16. ”Να μια καλή ιδέα, θα βγάλω selfie ενώ αυτοί πίσω μου έχουν κλειστεί στο ασανσέρ!” 17. ”Δείτε, με σταμάτησε η τροχαία, για υπέρβαση ορίου ηλιθιότητας!” 18. Αυτή κι αν έμεινε στην ιστορία… καταστρέφοντας ένα ολόκληρο αγώνα! 19. Κάποιος να πάρει τη δασκάλα στο νοσοκομείο… εκτός από αυτόν! 20. Πραγματικά, λυπόμαστε τον ασθενή που ετοιμάζεται να επισκεφθεί… 21. Στα ατυχήματα κάποτε φωτογραφίζαμε τα οχήματα. Τώρα, όχι μόνο. 22. ”Τί;;; Βουλιάζουμε; Ώρα για selfie!” 23. Καθόλου-Καλή-Ιδέα. 24. ”Το αύριο δεν είναι δεδομένο. Οπότε γιατί να μην είμαι χαρούμενη;”. Δεν θέλω να ξέρω με ποιο τρόπο θα σε σκοτώσει όταν συνέλθει. 25. ”Όμορφα δάση, όμορφα καίγονται, οπότε ας με βγάλω μια φωτογραφία!” 26. ”Δείτε πώς πέθανα.” Ελπίζουμε να παραδειγματιστήκατε με τις παραπάνω φωτογραφίες. Αν ποτέ έχετε αμφιβολία για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε μια selfie…τότε καλύτερα μην το κάνετε καθόλου. Ή έστω κρατήστε την για τον εαυτό σας. Αν μη τί άλλο γλιτώνετε την αξιοπρέπειά σας κι εμάς από την ταλαιπωρία!

διαφορετικό

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :