Ρόδος: «Με βίασε αφού με χαλάρωσε με… γιόγκα»

Με… ασκήσεις γιόγκα κατηγορείται ένας 42χρονος από τη Ρόδο ότι κατάφερε να… εξασθενήσει όλες τις δυνάμεις 36χρονης Αμερικανίδας και να τη βιάσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου το βράδυ, καταγγέλθηκε στην…

Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 42χρονου και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος μένει με τη μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του και πριν λίγο καιρό άρχισε να αναζητά καθηγήτρια για να τους διδάξει αγγλικά. Μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένης ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας, ήρθε σε συνεννόηση με την 36χρονη Αμερικανίδα η οποία διέμενε κάποια χρόνια στην Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία και στην Κρήτη. Η συμφωνία έκλεισε και η 36χρονη ταξίδεψε μέχρι τη Ρόδο προκειμένου να διαμείνει στο σπίτι του 42χρονου και να διδάξει στα παιδιά του την ξένη γλώσσα.

Η 36χρονη έφτασε στο νησί στις 23 Ιουλίου και ακριβώς την επομένη, στις 24 του μήνα, ο 42χρονος της είπε ότι κάνει μαθήματα γιόγκα. Σύμφωνα με την καταγγελία της Αμερικανίδας οι ασκήσεις του 42χρονου τη χαλάρωσαν τόσο πολύ που δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει στο παραμικρό και ένιωθε σαν να είχε χάσει μέρος των αισθήσεών της. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν γυμνή όπως επίσης και ο 42χρονος με τον οποίο είχε έρθει σε συνουσία.

Αμέσως, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, η 36χρονη γυναίκα πήρε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι ενώ ακολούθησε και καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος κατά την σύλληψη του αποδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την 36χρονη, η οποία όμως όπως δήλωσε έγινε με τη θέληση της.

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.

Πηγή: rodiaki

Via

 poniridis


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :