Σκηνές απείρου κάλλους !!! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μίχος-Τατσόπουλος, τους συγκράτησαν Πύρρος Δήμας και Κασιδιάρης

Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες, π@ουσ@δες… Μόνο με καρότα βολεύεστε».

Αυτά έλεγαν ουρλιάζοντας προς τον Πέτρο Τατσόπουλο οι βουλευτές της ΧΑ Νίκος Μίχος και Δημήτρης Κουκούτσης όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής τους αποκάλεσε «φασίστες». Μάλιστα, στο παρά πέντε αποφεύχθηκε το να πιαστούν στα χέρια.

Ολα άρχισαν όταν ο προεδρεύων της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τον Χρήστο Παππά που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βήμα της Βουλής να ανακαλέσει το «είστε άθλιοι και αχρείοι» που ακούστηκε από τα έδρανα των Χρυσαυγιτών.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στα έδρανα των Χρυσαυγιτών οι οποίοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να επιδίδονται στα γνωστά παραληρηματικά τους υβρεολόγια. Ο προφυλακισμένος αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος φώναζε «σκάσε ρε λιγδιάρη», ενώ οι Μιχάλης Αρβανίτης και Νίκος Μίχος «είστε ξεφτιλισμένοι και καραγκιόζηδες».

Η κόντρα εντάθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος φώναξε «φασίστες» προς τα έδρανα των χρυσαυγιτών με αποτέλεσμα να απειληθεί… σύρραξη. Αφού Μίχος και Κουκούτσης άρχισαν να βρίζουν σκαιά λέγοντας «Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες, π@ουσ@δες… Μόνο με καρότα βολεύεστε», ο Νίκος Μίχος σηκώθηκε από τη θέση του και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ανεξάρτητο βουλευτή. Το συμβάν αποφεύχθη με την παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρου Δήμα που συγκράτησε τον Πέτρο Τατσόπουλο, ενώ και ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του για να συγκρατήσει τον Νίκο Μίχο. Πηγή

Via


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :