«Στον 21ο αιώνα θα έπρεπε η εξυπηρέτηση του πολίτη να γίνεται ηλεκτρονικά»

Την Πολεοδομία της Αθήνας επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Άρης Σπηλιωτόπουλος. «Στον 21ο αιώνα, στη Διεύθυνση της Πολεοδομίας

του

Δήμου της Αθήνας,…

θα έπρεπε ήδη, η εξυπηρέτηση του πολίτη να γίνεται ηλεκτρονικά και να υπάρχει ένα ψηφιακό αρχείο, ώστε από τη μια να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση και από την άλλη το κυριότερο όλων, να υπάρχει διαφάνεια», δήλωσε αμέσως μετά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε, μεταξύ άλλων, πώς «δεν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα, η κατάσταση αυτή που επικρατεί, να παραπέμπει σε προηγούμενους αιώνες και κυρίως να μην έχουμε προχωρήσει στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και ψηφιακών υπηρεσιών, που θα μπορούσαν να διευκολύνουν κάθε διαδικασία επαφής του δημότη και του πολίτη». Με τον άμεσο εκσυγχρονισμό της Πολεοδομίας της Αθήνας, θα μπορούμε να λέμε ότι ο Δήμος της Αθήνας έκανε ένα σημαντικό βήμα διαφάνειας, ένα σημαντικό βήμα για να γίνει φιλικός στον πολίτη, ένα σημαντικό βήμα για να γίνει Ευρωπαϊκός σε δομές, λειτουργία και αντίληψη», κατέληξε.

Via

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :